Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря і кулінара, який був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році.
Україна
славиться своєю національною кухнею, яка створювалась протягом сторіч. Вона
багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й
поживними якостями. Борщі і пампушки, вареники й галушки, ковбаси і печеня,
напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Українська кулінарія налічує
сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними,
неповторними смаковими якостями. Українці жартома говорять про свою кухню: «У нас
просто: борщ, каша, третя кваша».
Та, напевне, кожна господиня має власні секрети приготування фірмових страв,
якими ділиться з найкращими подружками. Кулінарними секретами поділиться з
усіма читачами книжкова виставка «Стравами багата Україна - мати».
Якщо Ви хочете навчитися смачно готувати або довершити свої кулінарні
здібності, ця виставка - для Вас! На виставці представлена література, яка
відображає те найкраще, що надбано у галузі українського кулінарного мистецтва,
наведена рецептура і технології приготування багатьох страв, кулінарних
виробів, напоїв, придуманих і розроблених як майстрами-кухарями, так і
господинями, які щодня дарують радість трапези своїй сім'ї.
Немає коментарів:
Дописати коментар