З днем кухаря і кулінара!
20 жовтня – Міжнародний день кухаря і кулінара
Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу
відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря і кулінара, який
був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004
році. До цієї дати відділом виробничої літератури був підготовлений захід «20
жовтня – Міжнародний день кухаря і кулінара».
Кухня народів світу - це не лише
розмаїття продуктів, але й поєднання їх видів, смаку та кольору, способи
приготування, стиль життя, традиції тощо. Якщо Ви хочете навчитися смачно
готувати або довершити свої кулінарні здібності, ця виставка - для Вас! Вона
допоможе Вам сміливо експериментувати, виявляти творчість, безмежну фантазію,
створювати особливу атмосферу за столом у будні і свята.
Для школярів відбулась презентація книжково-ілюстративної
виставки «Кулінарна мудрість», проведена вікторина «Історія і значення професії
кулінара». На виставці
представлена література, яка відображає те найкраще, що надбано у галузі
кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох
страв, кулінарних виробів, напоїв, придуманих і розроблених як
майстрами-поварами, так і господинями, які щодня дарують радість трапези своїй
сім'ї.
Немає коментарів:
Дописати коментар